Monday, May 30, 2011

i know i can do anything but not everything. so what?!

i know, i know...i can do anything but not everything....aku tau aku selau sakitkan hati hang....aku minta maaf banyak-banyak...tapi bila ang ckp hang akan pikir balik samada nak terima maaf aku atau tidak, aku sedih sangat...

selama ni aku berusaha nak berbaik semula....hang ingat aku tak kisah ke pasal pergaduhan kita ni....aku KISAH sangat!!! tapi aku tak rasa yang aku buat jahat kat hang selama kita gaduh...aku rasa hang yang buat jahat kat aku....apa yang hang tulis kat blog hang tu, most of it tak betul!!!

and thats the way i loved you..

aku cuma nak kita kawan balik macam dulu...itu je...walaupun dulu kita kawan biasa je, tapi aku tetap menghargai persahabatn kita....bukan hang je....kawan2 yang lain....aku nak kawan ngan semua orang....

just forget about the past....that's all i want....


No comments:

Post a Comment