Friday, June 3, 2011

don't know what the tittle

hey, sorry sbb semalam aku tak update....memang malas nak update semalam....

Tuesday, May 31, 2011

june

seperti yg kita semua tahu..hari ni 1 JUNE 2011...wow!!! cepat juga masa berlalu...pejam celik pejam celik dah masuk bulan JUNE...

Queue | Tumblr

anyway, aku dah berjaya siapkan essay aku...sebelum ni tak tau nak buat essay pasal apa...tapi dapat idea from my mom...dia ckp "kak long buatlah essay pasal diri kak long, lagi senang".....memang senang pun...siapkan malam tadi...bi dah siap, tinggal bm je...takpe...i'm still happy

-- • iinapas • IRC-Galleria

always happy...hehehe...:) whateverlah...

Monday, May 30, 2011

i know i can do anything but not everything. so what?!

i know, i know...i can do anything but not everything....aku tau aku selau sakitkan hati hang....aku minta maaf banyak-banyak...tapi bila ang ckp hang akan pikir balik samada nak terima maaf aku atau tidak, aku sedih sangat...

selama ni aku berusaha nak berbaik semula....hang ingat aku tak kisah ke pasal pergaduhan kita ni....aku KISAH sangat!!! tapi aku tak rasa yang aku buat jahat kat hang selama kita gaduh...aku rasa hang yang buat jahat kat aku....apa yang hang tulis kat blog hang tu, most of it tak betul!!!

and thats the way i loved you..

aku cuma nak kita kawan balik macam dulu...itu je...walaupun dulu kita kawan biasa je, tapi aku tetap menghargai persahabatn kita....bukan hang je....kawan2 yang lain....aku nak kawan ngan semua orang....

just forget about the past....that's all i want....


mornin'

pagi tadi aku bangun je, aku tengok adik aku yang darjah 6 tu masih tidur lagi....biarlah.....mak aku pula tengah gosok baju....pastu aku tanya mak aku dia nak pi mana....dia ckp dia nak pi kerja........OH NO!!! so, that's mean i have to do all the chores....

yeah...aku tahu aku ni sangatlah malas nak buat all the chores tu...sekarang ni pun, aku tak jemur baju lagi...baju dahlah belambak dlm mesin basuh....nantilah...

aku bangun pukul 6.30 pagi tau...

In disbelief you'll see so clearly.

aku jealou ngan adik aku yang darjah 6 tu...dia pi kelas tambahan kat skbbd untuk UPSR...aku ingatv lagi waktu aku pi kelas tambahan macam tu tahun lepas....best!!!

aku rindu waktu2 tu....sangat bermakna.....waktu ambil UPSR lagilah....berdebar juga....tapi syukur....dapat gak 5A....gembira!!! =D

In disbelief you'll see so clearly.

miss my old friend.....even dah ada b.f.f baru...aku kan baik....tak lupakan kawan....



Letters to Juliet

hello, guys...fine, i have to admit that this holiday(smpai arini) aq x buat 1 pun hw aq....baguskan.....benda yg aq buat hanyalah tgk tv, online, makan, tidur, buka blog dan solat...tu jelah....

anyway, back to the topic...pukul 3.15 ptg tadi, aq tgk citer Letters to Juliet....best giler....very very very awesome!!! dramatic gila, weyh....mmg mengharukan....aq tgk kat star movie(astro 413)....


citer ni dibintangi oleh Amanda Seyfried(ayat power)...yg pegang watak sebagai Sophie....


dia cantikkan...

memang best giler arh citer nie....aq nak cerita lagi tp my mom panggil....nak pi TESCO, bye......

Sunday, May 29, 2011

first entry!

first time wat enrty ni!
wow! amazing!
btw, thanks to my friends sbb ampa menjadi inspiration aq.....:D
wanna know how my life is?
completely bored!

::::::::::my biodata::::::::::

*Syaza Athirah bt. Mohd Zuhairi
*13 years old
*SMKJ
*class: 1 intelek(class yg pandai)....:P
*dlhrkan di sg. petani dan dibesarkan di sana...then, on pertengahan 2009, moved to Jitra.....
*bdk yg nakal tapi baik....
*honest....ckp je apa yg nak dckpkan
*friendly and x suka gaduh ngan kwn....(tp kalau gaduh tu dah kira sakit hati sgtlah)

fb?
Syaza Athirah Mohd Zuhairi
add je...

twitter?
Syaza_Athirah
you follow i, i follow you....:D